Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Virtuell Autism" by Alexander Forselius * eBook PDF Kindle ePub Free

Virtuell Autism

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Virtuell Autism
  • Author : Alexander Forselius
  • Release Date : January 27, 2018
  • Genre: Medical,Books,Professional & Technical,
  • Pages : * pages
  • Size : 236 KB

Description

SÄ sa en klasskamrat till mig under en lunch med min klass ute pÄ stan, jag tror det var en dag höstterminen 2001. Jag önskar att jag hade tagit till mig detta.
16 Är senare, har jag svÄrt att sova pÄ grund av en IBS-episod och försöker hitta bilder frÄn RumÀnien pÄ det hus dÀr jag bodde, och sÄg nu att lokalorganisationen för rumÀnska styrelsen för socialhjÀlp hade flyttat in dit. Jag gillade deras Facebook-sida och somnade till sist.
16 timmar senare Ă€ter jag middag och fĂ„r upp ett inlĂ€gg frĂ„n deras flöde. Trots att jag inte kan rumĂ€nska kan jag lista ut budskapet sĂ„ pratade dem om en slags ny form av autism – ”Virtual Autism” .
Jag klickade pĂ„ lĂ€nken och försökte tyda vad dem hade skrivit pĂ„ rumĂ€nska och jag tyckte det verkade vara om en studie som hittade ett samband mellan autism och hög anvĂ€ndning av datorer, surfplattor, tv-tittande m.m. Och jag sökte pĂ„ ”Virtual Autism” och hade förstĂ„tt detta rĂ€tt. Studien visade pĂ„ att de barn med autism som fick vara utan sina skĂ€rmar förbĂ€ttrades nĂ€r det gĂ€ller autistiska symtom.
Vilken lustig och mÀrklig aha-upplevelse. FÄr nÄgra funderingar kring det jag dokumenterat i min bok Jag UpphÀver Gravitationen


PDF Books "Virtuell Autism" Online ePub Kindle